Auton tuulilasin vaihto paikan päällä – Turku ja muu Varsinais-Suomi sekä Satakunta

Klasipojat Oy tekee tuulilasin vaihdot joustavasti siellä, missä tarve on. Toimialueenamme on Turku ja muu Varsinais-Suomi sekä Satakunta. Tuulilasit vaihtuvat siis yhtä hyvin niin Turussa, Raisiossa, Raumalla, Porissa, Huittisissa, Uudessakaupungissa kuin niiden lähikunnissa ja -kaupungeissakin. Tutustu palveluihimme ja kysy tarjousta!

Vaihdamme tuulilasit

  • henkilöautoihin,
  • pakettiautoihin,
  • raskaaseen kalustoon,
  • työkoneisiin ja
  • veneisiin.

Kiertävä tuulilasinasentaja

Rikkinäisellä tuulilasilla ajaminen voi olla huomattava turvallisuusriski. Niinpä Klasipojat Oy vaihtaakin tuulilasit aina paikan päällä, siellä missä asiakkaan auto tai kulkuväline on. Esimerkiksi kerrostalon parkkipaikka tai omakotitalon piha sopivat tähän erityisen hyvin. Helpota arkea ja valitse tuulilasinasentajaksi Klasipojat Oy!

Myös tiukentuneet säädökset katsastuslakiin kannattaa laittaa korvan taakse, mitä tulee rikkinäiseen tuulilasiin.

Määrämittoihin leikatut lasit

Tuulilasien vaihdon lisäksi leikkaamme lasit määrämittoihin. Mikäli esimerkiksi autoosi ei ole saatavilla uutta tuulilasia, teemme sen leikkaamossamme. Kauttamme saat lisäksi työkoneiden ja veneiden lasit, mutta yhtä lailla myös lasitukset terassille, kotiin ja liikkeiden ikkunoihin. Lue lisää palveluistamme.

Ota yhteyttä ammattilaiseen

Kun tuulilasisi kaipaa vaihtamista – ota yhteyttä! Klasipojat Oy palvelee Turussa sekä Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa ammattitaidolla, joustavasti ja nopeasti. Vaihdamme tuulilasit niin henkilö- ja pakettiautoihin kuin raskaaseen kalustoon ja työkoneisiin.

Kysy lisää tuulilasin vaihdosta!

Huomioithan, että aikaa tilatessanne on noin viikon jono.

Tuulilasin erikoisominaisuudet
Lämmitys
Sadetunnistin
Valotunnistin
Kamera (HUD-näyttö)


Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Parhaiten saat yhteyden soittamalla, mutta voit myös jättää meille viestin. Teemme tuulilasin vaihdot ja lasin leikkaukset ammattitaidolla ja joustavast